antheinzuidamerika.reismee.nl

Photovoice Surfschool

Belangrijkste in ARCA: zijn vrienden "...They help me for my future life. They help me to study and explain me things..." (F.14j.)

Reacties

Reacties

papa

caras legais !

t. mimi

Hallo half braziliaantje! Je batterijen zijn weer opgeladen merk ik. Vol ideeen en nog steeds even enthousiast. Wat vliegt de tijd toch he. Als je die basketlessen geeft, is da in 't portugees of engels? Leuk om te zien bij 'paintvoice' dat op het arca gebouw een belgische vlag prijkt:-) .Dus merk je dat Verschillende werelden elkaar door jullie toch dichter bij mekaar brengt. Enne... zijn gecko's gevaarlijke of gewoon een beetje enge huisgenootjes? Groetjes en tot blogs!:-)

Anthe

Hoi hoi!! Inderdaad, de tijd vliegt voorbij! De basketlessen zijn uiteraard volledig in het portugees, want het Engels van de kinderen beperkt zich tot: 'Hello, my name is..' en nog wat woordjes. Later komt er nog een algemeen filmpje (dat ik zal maken) waarop je de uitleg tijdens de les basket kan zien..jammer genoeg is de kwaliteit van het geluid wel slecht, maar je kan er wel uit opmaken dat het portugees is ;) Gecko's zijn totaal niet gevaarlijk en ook niet eng.. ;D Groetjes daar!!

Trotse zus Merle

Aan je enthousiasme zal het inderdaad niet ontbreken en dat draag je blijkbaar ook over aan deze braziliaantjes! :)

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!